Radiointerview 3 maart 2013, Birgitta Sundström Jansdotter, RTV Gouwestad

RADIO : Gast van de week

Radio -
Beeldend kunstenaar Birgitta Sundstrom Jansdotter is te gast op zondag 3 maart 2013. Zij is Zweedse, maar woont en werkt sinds 2001 in Nederland met onder meer een atelier in Gouda. In het interview, dat duurt van 18.00 tot 19.00 uur, vertelt Birgitta over haar fascinatie voor kunst en verder met name over haar eigen werk, waarin de vrouw (gezichtsuitdrukking, kleding) een belangrijke plaats inneemt. Haar bijzondere stijl was in januari 2012 al te zien in tv-programma ‘Sterren op het doek’, waarin zij Linda de Mol schilderde. Meer informatie over Birgitta Sundstrom Jansdotter is te vinden op haar website www.zweedsekunst.nl.

http://www.youtube.com/watch?v=m2lELzSJxwM


Copyright © 2018 Zweedsekunst